Περικλής Α. Θεοφάνης - Φαρμακοποιός

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

 

Περικλής Α. Θεοφάνης

Φαρμακοποιός

Αθηνών 6

Ναύπακτος

 

Τηλέφωνα:  2634 0 28829,24829

Φαξ: 2634 0 24829

 

Κινητό 6974 933123

 

Ναύπακτος

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

   << Αρχική                                   Προφίλ

 

   

  Το φαρμακείο του Περικλή Θεοφάνη είναι στην υπηρεσία των κατοίκων της Ναυπάκτου, αφού πρεσβεύουμε την άποψη πως οφείλουμε να υπηρετούμε τον τομέα της υγείας ακολουθώντας  πιστά τις οδηγίες των ιατρών.

   Φροντίζουμε να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι και άγρυπνοι σε ότι αφορά τον κλάδο της υγείας που εκπροσωπούμε και έχοντας ως απώτερο στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συνανθρώπων μας.

 

 
   

      Σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον στοχεύουμε στο να αισθάνονται άνετα όσοι συνάνθρωποί μας  έχουν ανάγκη από φροντίδα, φάρμακα και την παροχή κατάλληλων συμβουλών. Αυτές δίνονται από εξειδικευμένους συνεργάτες οι οποίοι κατανοούν καλά την σπουδαιότητα της υπηρεσίας που προσφέρουν.

 

                                     

 

  Θεωρούμε προνόμιό μας να φροντίζουμε για την υγεία και την ευεξία των ανθρώπων που μας περιβάλλουν. Εξαιτίας αυτού είμαστε εξοπλισμένοι με πλούσιο φαρμακευτικό υλικό καθώς επίσης και μεγάλη γκάμα προϊόντων που σχετίζονται με την υγεία και την ομορφιά, συμβάλλοντας έτσι στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής. 


   

  Διαθέτουμε επίσης διαγνωστικά μηχανήματα, συμβάλλοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην παροχή φροντίδας για καλή υγεία. 

 

  Όπως συχνά συνηθίζεται να λέγεται:- Η υγεία είναι δυσεύρετο αγαθό στις ημέρες μας - Αυτό επιτάσσει να φροντίζουμε για αυτή και να την θεωρούμε πολύτιμη.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

 

        Περικλής Α. Θεοφάνης     

Φαρμακοποιός

 

Web design web-site.gr