ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ''Βαλήλη Στρατή''

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

''Βαλήλη Στρατή''

Χιλιαδού Φωκίδας

Υπεύθυνος:

Βαλήλης Στρατής

Τηλέφωνα:

26340 71350,  21354

 Κιν. 6944 622253


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   << Αρχική                                   Προφίλ

 

 

Μόλις 10 χιλιόμετρα από την Ναύπακτο με κατεύθυνση την Ιτέα θα συναντήσετε  μια από τις καλύτερες παραλίες του Κορινθιακού κόλπου - την παραλία της Χιλιαδούς.

 

 

Στο κέντρο του όμορφου λιμανιού του χωριού σας περιμένει το οικογενειακό Εστιατόριο - Ξενοδοχείο του Στρατή Βαλήλη. Ανοιχτό όλα τα τριήμερα - παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή - του χρόνου και από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο καθημερινά ανοιχτά. Ο χώρος μας συνδυάζει γραφική ομορφιά με άνετη διαμονή και καλό φαγητό σε προσιτές τιμές.

 

        

 

Τα δωμάτια διαθέτουν ψυγείο, τηλεόραση παραδοσιακό Design και βεράντα με θέα το λιμάνι και τον κορινθιακό κόλπο.

 

 

Στην παραδοσιακό μας εστιατόριο μπορείτε μαζί με την παρέα σας να απολαύσετε ποικιλία μαγειρευτών, της ώρας, και ψάρια, όλα με την εγγύηση που πιστοποιεί η εμπειρία μας και η επιθυμία μας να μείνετε ικανοποιημένοι. 

 

        

 

 Μπορείτε επίσης να απολαύσετε μαζί με την οικογένειά σας ή την παρέα σας το όμορφο λιμάνι της Χιλιαδούς αλλά και άλλων όμορφων τοπίων που βρίσκονται τριγύρω. Για νυχτερινές εξόδους μπορείτε να επιλέξετε και την όμορφη Ναύπακτο με τις πολλές επιλογές της στην διασκέδαση μια και βρίσκεται μόλις 5 με 10 λεπτά από εμάς.

 

  

 

  Για την φροντίδα του κατοικιδίου σας κάντε κλικ εδώ

 

 

Web design web-site.gr